Eva Stubberød fikk nytt belte i sin nyervervede grad av sort belte. Dette skjedde på lørdag femte desember - som en del av avslutningen på Nanbudoseminaret. Les mer om dette i TA - syvende desember 2009; http://www.ta.no/sporten/article4744311.ece

Lørdag 14.november er det igjen tid for DUGNAD.

Det skal snekres og en del forefallende arbeid skal utføres. Da det blir servert mat ville det være fint om dere kunne sette dere opp på listen i kiosken.

Møt opp kl. 10.00 med arbeidslyst og godt humør.

I år vil vi også prøve å lage til JULEVERKSTED. Datoene er 17.november og 24.november. Begge dager starter vi kl. 17.00 og holder på til ca. kl. 19.00. Om noen har anledning til å hjelpe til disse dagene, ta kontakt med Lise i kiosken.

På grunn av innkjøp av materialene vi skal bruke må vi be om at den enkelte melder seg på i kiosken og vi må av samme grunn kreve kr. 30,- pr gang man er med. Blir dette vellykket kan det hende vi forsetter i forgraderingsuka.

Landsmøte for idretten i Norge.

Onsdag 2. september åpnet Rolf Erling Andersen møtet i Ibsenhuset. Skien Nanbudoklubb var invitert til å holde oppvisning der. Utøverne fra klubben var ønsket på bakgrunn av tidligere imponerende show.

landslagssamling-h400

Landslagssamling 7. og 8. november 2009

I helga som var møtte nanbudoutøvere fra Oslo, Porsgrunn og Skien opp til landslagssamling i lokalene til skien nanbudoklubb. Treningene startet lørdag 6. november kl. 10.00, og dagen gikk i hovedsak ut på katatrening og diverse fysiske tester. De 11 kataene ble dagens oppvarming og deretter var det ut på hekulesbanen, for å løpe 7 ½ runder på banen. Etter løpingen dro alle tilbake til lokalene for å trene på sine to favorittkataer, før det var flere fysiske tester som måtte tas. Etter at all trening for dagen var unnagjort, dro utøverne ut og hygget seg med kinamat og bowling.

dsc_0114-h400

(Nanbudo seminar i Skien 30.11-05.12.2009. Foto: Knut Inge Skifjeld)

 

En liten oppsummering av treningsseminaret med Nanbu Doshu Soke i tidsrommet 30.11 - 05.12.2009.

 

knapp1

Påminnelser

Ingen hendelser

Nyhetsbrev

Navn:
E-post:

Hva er Nanbudo

"Nanbudo er som et livets tre, det er stødig, høyreist, sterkt og godt balansert, dets dype røtter tar næring fra rike tradisjoner innen martial art, det kanaliserer og overfører livets lære og tidligere erfaringer opp og frem, slik at nye og unge skudd kan få næring til å bære frem fremtidens frukt." - fra boka "The martial art for the year 2000.

Skien Nanbudoklubb

Postadresse:
Postboks 28 Sentrum
3701 Skien
Besøksadresse:
Oscars gate 2 B
3725 Skien