Skien Nanbudoklubb starter opp med trening igjen. Det vil bli en del begrensninger og tiltak som må iverksettes og overholdes for å få dette til.

Vi starter neste uke med en felles trening på Bakkestranda. Møt opp ved Rottejomfruen Torsdag 14. Mai, klokken 18:00. Treningen er for alle og vil vare fra klokken 18:00 til 19:00.

Alle som vil delta må stille ferdig skiftet og med sko som det kan trenes ute på gress i. Praktisk informasjon: Det er ikke toaletter tilgjengelig der nede ennå….

Avhengig av hvor mange som møter vil vi dele opp i grupper på maks 20 stk.

For utøvere på under 13 år må utøverne ha med seg en foresatt/ansvarlig som må være tilstede under treningen. Dette for hjelpe til med at avstand opprettholdes og at alt går fint for seg slik at smittevernreglene opprettholdes.

Personer som ikke får delta (fra smittevernreglene NIF):

· Personer som er smittet av korona, sitter i karantene eller som har symptomer på luftveisinfeksjon, som feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt allmenntilstand.

Det vil være værforbehold så følg med på hjemmesidene våre.

Etter treningen vil trenerne gjøre en evaluering og informasjon om neste trening vil legges ut på hjemmeside våre. Det vil legges opp til trening hver uke fremover, men når, hvor og hvordan vil vi til å begynne med informere om fra uke til uke.

Vi håper så mange som mulig kommer og sammen skal vi få dette til 😊

Vi gleder oss til å se dere igjen, vel møtt!

Hilsen

Trenere og styret i Skien Nanbudoklubb

knapp1

Påminnelser

Ingen hendelser

Nyhetsbrev

Navn:
E-post:

Hva er Nanbudo

"Nanbudo er som et livets tre, det er stødig, høyreist, sterkt og godt balansert, dets dype røtter tar næring fra rike tradisjoner innen martial art, det kanaliserer og overfører livets lære og tidligere erfaringer opp og frem, slik at nye og unge skudd kan få næring til å bære frem fremtidens frukt." - fra boka "The martial art for the year 2000.

Skien Nanbudoklubb

Postadresse:
Postboks 28 Sentrum
3701 Skien
Besøksadresse:
Oscars gate 2 B
3725 Skien