Vi tilbyr en treningsform som er helsebringende, både fysisk og mentalt, og som passer for alle aldre. Våre lokaler er spesialtilpasset og vi holder til på Lundetangen vis á vis Bryggeriet Pizza. Du finner kart i menyen til venstre.

Hver vår og høst ved skolestart har vi inntak av nye medlemmer. Ingen påmelding, bare møt opp i klubben, treningstider vil bli annonsert ved oppstart her på hjemmesiden og i lokalavisene. Gratis prøvetid for nye medlemmer. Nå i høst har partiene begynt å fylles opp, men det er fortsatt ledig plass.

Vi har nybegynnerpartier for barn og ungdom/voksne, og for viderekomne tilbyr vi nivågraderte partier etter beltgrad og alder. Våre instruktører er engasjerte, erfarne og oppdaterte nanbudoutøvere, alle har gyldig politiattest. 

I vårt oppeholdsrom med kafe kan foreldre/foresatte og medlemmer ha det sosialt før og etter trening, eller når de venter på at barna skal bli ferdig på trening.

På slutten av hvert semester - to ganger i året - har vi besøk av grunnleggeren av Nanbudo: Yoshinao Nanbu Doshu Soke, 10. dan. Han holder da et treningsseminar i én uke, og seminaret avsluttes med gradering og vår tradisjonelle fest som dermed avslutter semesteret. Treningsseminaret med Nanbu Doshu Soke foregår i klubbens lokaler og i disse ukene har vi ofte besøk av nanbudoutøvere fra andre land. Høstens treningssemester 2012 avsluttes med seminaret 3.-8. desember.

Ønsker du å vite mer om Nanbudo? Se menyen til venstre eller www.nanbudo.com (engelsk). Bilder fra treningen i Skien Nanbudoklubb finner du under bildegalleri. Du finner også bilder og informasjon i menyen til venstre under "her finner du oss".

Lurer du på noe, se vår hjemmeside

http://www.skiennanbudo.no