Vi tilbyr en treningsform som er helsebringende, både fysisk og mentalt, og som passer for alle aldre. Våre lokaler er spesialtilpasset og vi holder til på Lundetangen vis á vis Bryggeriet Pizza. Du finner kart i menyen til venstre.

Hver vår og høst ved skolestart har vi inntak av nye medlemmer. Ingen påmelding, bare møt opp i klubben, treningstider vil bli annonsert ved oppstart her på hjemmesiden og i lokalavisene. Gratis prøvetid for nye medlemmer. Nå i høst har partiene begynt å fylles opp, men det er fortsatt ledig plass.

Vi har nybegynnerpartier for barn og ungdom/voksne, og for viderekomne tilbyr vi nivågraderte partier etter beltgrad og alder. Våre instruktører er engasjerte, erfarne og oppdaterte nanbudoutøvere, alle har gyldig politiattest. 

I vårt oppeholdsrom med kafe kan foreldre/foresatte og medlemmer ha det sosialt før og etter trening, eller når de venter på at barna skal bli ferdig på trening.

På slutten av hvert semester - to ganger i året - har vi besøk av grunnleggeren av Nanbudo: Yoshinao Nanbu Doshu Soke, 10. dan. Han holder da et treningsseminar i én uke, og seminaret avsluttes med gradering og vår tradisjonelle fest som dermed avslutter semesteret. Treningsseminaret med Nanbu Doshu Soke foregår i klubbens lokaler og i disse ukene har vi ofte besøk av nanbudoutøvere fra andre land. Høstens treningssemester 2012 avsluttes med seminaret 3.-8. desember.

Ønsker du å vite mer om Nanbudo? Se menyen til venstre eller www.nanbudo.com (engelsk). Bilder fra treningen i Skien Nanbudoklubb finner du under bildegalleri. Du finner også bilder og informasjon i menyen til venstre under "her finner du oss".

Lurer du på noe, se vår hjemmeside

http://www.skiennanbudo.no

knapp1

Påminnelser

Ingen hendelser

Nyhetsbrev

Navn:
E-post:

Hva er Nanbudo

"Nanbudo er som et livets tre, det er stødig, høyreist, sterkt og godt balansert, dets dype røtter tar næring fra rike tradisjoner innen martial art, det kanaliserer og overfører livets lære og tidligere erfaringer opp og frem, slik at nye og unge skudd kan få næring til å bære frem fremtidens frukt." - fra boka "The martial art for the year 2000.

Skien Nanbudoklubb

Postadresse:
Postboks 28 Sentrum
3701 Skien
Besøksadresse:
Oscars gate 2 B
3725 Skien